Idriftsättning Programmering Underhåll Industrin. Montage Solcellsmoduler

Solcellsmässan i Karlstad 24-25 mars!

Fredag 24 och lördag 25 mars arrangerar vi Solcellsmässan i Karlstad. Vi hoppas att du har lust att sprida nedanstående länkar i dina nätverk. Kopiera gärna texten i ditt meddelande, tillsammans med länken.

Fredagen vänder sig i första hand till fastighetsföretag, bostadsrättsföreningar m fl ”större” aktörer. Lördagen vänder sig i första hand till småhusägare.

//Fredag//
Välkommen till Solcellsmässan i Karlstad 24 mars!
Nu är solceller så billiga att det är rena förtjänsten att ha dem på tak i bra lägen. Den el de genererar kan användas i fastigheten eller säljas till nätet. I flera decennier kan de alstra både el och avkastning utan att kräva underhåll. Miljöprofilen får du på köpet!
Välkommen till Solcellsmässan i Karlstad fredag 24 mars kl 14-17. Där får du träffa installatörer, elnätsföretag, energirådgivare och andra som hjälper dig att finna svar på alla dina solcellsfrågor. Ta med uppgifter om hur stora takytor du har med bra söderlägen så kan vi göra en första, grov kalkyl tillsammans. Du får också chansen att vinna en timmes gratis solcellsrådgivning på plats i din fastighet!
Fritt inträde – givetvis!
Tid: Fredag 24 mars kl 14-17
Plats: Elite Stadshotellet, Karlstad

Mer Info

Delab Glava AB Stödjer
Delab Glava Stödjer
Gratismatchen 2018

Delab Glava AB stödjer Missing People Sweden

Delab Glava AB stödjer Aktiv Skola